8 nejdůležitejších rad, jak se připravit na focení

Stále promýšlím, jak pojmout podrobný článek o oblečení vhodném na focení. Zatím to vypadá, že bude na víc dílů. Než se k tomu ale dopracuji, ráda bych se s vámi podělila o ty nejzákladnější rady, jak přijít správně připravená na focení.

 

Hádám, že většina z toho pro vás bude samozřejmostí, ale jsou to věci, na kterých (aniž bych byla až tak mocdramatická ) stojí a padá, jestli výsledná fotka bude vypadat výborně nebo ne. Pojďte si je se mnou přečíst:

 

  1. Oblečení, ve kterém se chcete fotit, by mělo být vyžehlené. Aby se vám nezmačkalo cestou, přenášejte ho na ramínkách v ochranném pouzdru.
  2. Oblečení zbavte případných chlupů od zvířat a odžmolkujte ho, aby vypadalo jako nové.
  3. Boty – řádně umyté, pokud je třeba, nalakované, s ne příliš sešlapaným podpatkem.
  4. Pokud máte nalepovací nehty, ujistěte se, že vám neodrůstají. Vyvarovala bych se divokých barevných výtvorů, nejlépe vypadá klasická francouzská manikúra – díky její nadčasovosti budou fotky dobře vypadat i za několik let (když už třeba sytě červené konečky nebudou moc frčet). Pokud si nehty jen lakujete, ujistěte se, že se vám neodlupuje lak. Opět jednoduchou klasikou nic nezkazíte.
  5. Čerstvě umyté vlasy zřejmě ani nemusím zmiňovat.
  6. Zkontrolujte, jestli pod oblečením, ve kterém se chcete fotit, nebude vidět podprsenka a jestli nebudou vylézat ramínka.
  7. Pokud máte objednanou vizážistku, přijďte nenalíčená. Ušetříte tak hodně času, který by vizážistka strávila odličováním.
  8. S vysokými podpatky nikdy nic nezkazíte :)

.

Zdroj obrázku: sxc.hu
Follow my blog with Bloglovin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top