Co si obléct na focení III.

Dneska jsem si pro vás připravila nový styl toho, jak by mohl vypadat seriál “Co si obléct na focení“. Když jsem o víkendu fotila Sabinu (více fotek vám ukážu v brzké době), napadlo mě, že při navrhování outfitů bych se mohla inspirovat tím, co si s sebou přinesou slečny na focení.Co na to říkáte?

 

Sabina si přinesla krásné modré tričko s květy přes jedno rameno. Modrá jí skvěle ladila k očím a dělala je ještě modřejšími než normálně. Asymetrický střih dodal fotkám dynamiku.

 

Máte doma něco podobného? Pojďte se se mnou podívat, jak byste mohly zkombinovat modrou tuniku.

 

Pokud nejste tolik na barvy nebo je vám bližší čistá elegance, můžete se inspirovat outfitem nalevo. Abych tuniku udělala elegantnější, přidala jsem klasickou černou sukni, kterou máte v šatníku určitě každá :) K tomu jsem přidala doplňky ve stejné barvě, jako jsou růže na tunice. Červené lodičky model výborně oživí, s černými například by byl moc usedlý. Náušnicím ve stejném tvaru jako vzor tuniky jsem prostě nemohla odolat. Je to jen detail, ale na fotkách bude jasné, že se jedná o promyšlený model. Jako variaci můžete přidat nějaké náramky nebo červený pásek na boky, který udělá jemnější přechod mezi sukní a tunikou.

 

Co vypadá zaručeně dobře na fotkách? Barvy! A tomu je přizpůsobený model napravo. S tunikou jsem kombinovala červené šortky (kvůli červenému vzoru) a jednoduchý náramek, který model ozvláštní, ale nebude se přebíjet se zbytkem oblečení. Zvažovala jsem, jestli přidat boty v tyrkysovém odstínu nebo nude. Nakonec vyhrála nude barva, protože A) kolik žen má doma tyrkysové lodičky a za B) už to na mě bylo barevné až moc :)

 

Co si o modelech myslíte? Přijdete takhle některá oblečená na focení?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top