Módní portrét s Gabrielou

Zatím jsem vždycky měla možnost spolupracovat při focení s úžasnými slečnami – milými, talentovanými, fotogenickými… Dlouho jsem přemýšlela, jestli sem budu psát o tomhle focení, ale snažím se tu k vám být upřímná a třeba poté, co článek zveřejním, se dotyčná slečna chytne za nos a uvědomí si, že její jednání nebylo správné.

 

Gabriele se moc líbily sportovní fotky Markéty a chtěla něco podobného, protože se zajímá o fotbal. Domluvily jsme si proto na začátek ledna focení. Vše probíhalo normálně, příjemně jsme si během focení popovídaly, zjistila jsem, že je učitelkou v mateřské školce a kvůli fotkám jela do Plzně z Prahy.

 

Po focení si vybrala osm fotek, které by chtěla upravit. Nečekala jsem, než mi přijdou peníze na účet, a začala retušovat.

 

Dny plynuly a peníze stále nikde. Napsala jsem Gabriele zprávu na facebook, přes který mě kontaktovala, ale vůbec neodpovídala.

Po několika dnech jsem jí nechala zprávu na mobilu. Na první vůbec nereagovala. Na druhou mi napsala, že se omlouvá, že byla nemocná a že hned druhý den zajde do banky.

 

Skoro o měsíc později a nesčetně pokusů o kontakt peníze stále nepřišly. Nelituju ani tak toho času, co jsem zbytečně strávila nad retušováním fotek. Spíš mě mrzí, jak je někdo schopný takového nepoctivého jednání. Chápu, že se může přihodit spousta věcí, které je třeba zaplatit a pak už na fotky není, ale proč u toho někdo musí lhát a vymlouvat se? To se prostě nedělá!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top