Módní portrét s Anetou podruhé

S Anetkou už jsem fotila před Vánoci a chytlo jí to natolik, že jsme si ke konci února daly opakování. Byla jsem moc ráda, protože je to moc milá slečna a má cit pro to, co na fotkách vypadá dobře, takže skvěle pózuje a má výborné výrazy i bez toho, abych jí musela dávat moc instrukcí.

 

Zatímco minule přišla jako blondýnka, tentokrát si obarvila vlasy na hnědo a slušelo jí to pravděpodobně ještě víc než minule. A navíc díky tomu fotky dostaly úplně jiný nádech.

 

Protože už Anet věděla, jak focení probíhá, sbalila si skvělé oblečení a doplňky, které se velice dobře a snadno kombinovaly. Anet chtěla něco trochu víc sexy, než co jsme fotily minule, aby měla nějakou změnu. Protože má krásně dlouhé nohy, rozhodla jsem se styling postavit hlavně na nich, jak můžete vidět na některých z následujících fotek.

 

Když ke mně mé klientky jdou již po několikáté, snažím se jim během focení nabídnout něco extra – speciální koncept na focení, zařídit zajímavý outfit apod. Anet mi řekla, že má na fotkách ráda elegantní, romantický styl, a tak jsem vymyslela romantické focení, na které jsme obstarala oblečení a dokoupila doplňky. Můžete ho vidět na poslední fotce.

 

Focení bylo skvělé! A už máme něco domluveno i na léto, tak se těšte … ranní mlha, první paprsky slunce, romantické šaty … už aby bylo tepleji!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top