Co si obléct na focení VIII.

Nemůžu uvěřit tomu, že už je to víc, jak měsíc, co jsem připravovala minulý článek s tipy, co si sbalit na focení. Když jsem otevřela polyvore, abych začala se skládáním outfitu, na titulní stránce na mě vyskočila tahle úžasná sukně (#2). Vždycky jsem si představovala, že v podobných sukních (i když o chlup delších) by jezdily ženy z počátku dvacátého století na výpravy do Afriky, Indie a jiných exotických končin.

 

Díky tomu jsem hned měla jasno, jak budu celý model ladit. Svůj díl na tom má i prázdninový čas, který přímo vybízí k tomu sbalit si batoh, nasednout do auta a nechat se unášet k obzoru s příslibem nečekaných dobrodružství a neopakovatelných zážitků.

 

 

#1 – Tygří tričko

Tričko s tygrem na hrudi je bezpochyby tím nejvýraznějším prvkem celého modelu a ostatní kousky mu spíše sekundují. Líbí se mi jeho volný střih, který přímo křičí bezstarostností a dlouhými letními večery.

 

#2 – Sukně s páskem

Na sukni se mi líbí malé zlaté knoflíčky, které ji hezky ozvláštňují a přitom nekradou příliš pozornosti od trička. Zároveň jsou v teplých odstínech, takže hezky ladí s béžovým tričkem.

A ten pásek je prostě fenomenální! Pokud víte, kde se nechá podobný koupit, určitě napište!

 

#3 – Boty pro cestovatelku

Jak už jste možná postřehli, vždycky na focení doporučuji boty na podpatku nebo aspoň na platformě, ale dokážete si představit, jak se brázdíte savanami na deseticentimetrových jehlách? :)

 

#4 – Dokonalá brašna

Pokud víte, kde koupit nejenom pásek k sukni, ale dokonce i kabelku a podělíte se o tu informaci se mnou, okamžitě se stanete mým nejoblíbenějším čtenářem! Sice to nepřinese žádný materiální užitek, ale snad vás to zahřeje u srdíčka stejně jako mě vědomí, kde takové skvosty pořídit :)

 

Nenechte se zmást tím, že byste si na expedici brali jen takovou malou kabelku. Ještě jste neviděli ty naložené velbloudy jedoucí za vámi :)

 

#5 – Pistáciové brýle

Zelenou barvu celkově nemám moc ráda, ale tahle pistáciová se mi v kombinaci s hnědými odstíny hrozně moc líbí. Přemýšlela jsem, jak model ozvláštnit a vnést do něj více barev a právě tenhle odstín mi připadal jako nejlepší řešení. S hnědou se nijak nepřebíjí a přitom modelu dodává šmrnc, který jsem chtěla.

 

#6 – Ďábel ukrytý v detailech

Když už máme zelené brýle, proč si pistácií nenalakovat i nehty? Celý model pak bude působit mnohem víc promyšleně a na fotkách to vynikne ještě víc než v běžném životě.

Model je v teplých odstínech, takže jsem k němu zvolila zlaté doplňky. Velké množství náramků ve mně evokuje bohémskou náladu, která celý outfit hezky dotváří.

 

Líbí se vám model? Kdo v něčem podobném přijde na focení? :)

Chtěli byste, abych příště zkombinovala nějaké konkrétní oblečení? Napište do komentářů, moc ráda se o to pokusím!

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top