Módní portrét s Bárou

Hned, jak jsem Báru před studiem uviděla, bylo mi jasné, že ten den neskončíme s ničím jiným, než s výbornými fotkami! Přivítala mě krásným úsměvem, který z tváře nesundala během celého focení, takže jsem po hodině focení měla pocit, že někdo musel tajně posunout ručičky na hodinách, protože mi to přišlo, jako by uplynulo sotva deset minut.

 

Bára si s sebou přinesla moc hezké oblečení v příjemných chladných tónech. Pomohla jsem jí ho nakombinovat tak, aby se k sobě jednotlivé kousky co nejlépe hodily a zkusila i jiné kombinace než ty, na které je běžně zvyklá. Při focení jsem dávala tipy, jak se tvářit, co dělat s rukama apod., abychom spolu udělaly fotky, které budou elegantní a budou se k Báře co nejlépe hodit. Co na ně říkáte? :)

 

 

 

O líčení se postarala Petra Vomelová. Nevím, jak to dělá, ale vždycky každou slečnu rozzáří tak, jako by právě vrátila z měsíc dlouhé dovolené!

 

A co na focení říká Bára?

[quote]
Focení s Jarčou bylo jedním slovem super. Počáteční nervozita byla po prvních 5. minutách tu tam. To především díky skvělé spolupráci a jednání, pomoci a díky radám této sympatické fotografky. Báječně jsme se bavily, atmosféra byla úžasná, že mi ani nepřišlo, že bych stála před objektivem. Z hodiny focení pak byly skoro dvě..Moc se těším na další spolupráci!
[/quote]

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top