Módní portrét s Anetou

 

Aneta mi napsala, že se jí moc líbí “křehký a ženský styl”, kterým fotím a měla by zájem o něco podobného. Chtěla nafotit módní fotky s vílím nádechem. Okamžitě jsem souhlasila, protože se mi nápad moc líbil. Aneta mi popsala, co bude mít za oblečení. Já jsem jí navrhla, co za účes si k tomu představuji, a pak jsem naší společnou vizi řekla kadeřnici a vizážistce.

 

 

Aneta našla úžasné místo na focení. Mělo snad všechno, co si fotograf může přát: jezírko, skály, zajímavé stromy, polorozpadlou stavbu. Jen, co jsem to viděla, věděla jsem, že tady prostě nemůžeme vyfotit špatné fotky. Navíc jsme ještě stihly nádherné světlo. Když jsme šly zpátky, pořád jsem Anet nutila, abychom zastavily ještě tady a támhle, abych mohla vyfotit další a další fotky :)

 

Účes udělala skvělá Marcela Viceníková (pamatujete si jí z tohohle focení?) a líčila opět Petra Vomelová. Moc vám děkuji za spolupráci!

 

 

A co na focení říka Aneta?

[quote]
Fotilo se v zapomenutém parku v Plzni, s fotografkou Jarkou Hrnčárkovou a s tou nejlepší atmosférou. Jsem moc ráda, že jsem s ní mohla fotit, protože zažít takové příjemné focení je opravdu štěstí a velmi krásný zážitek. Mít s sebou piknikový koš, možná bychom se k focení ani nedostaly, ladně bychom skákaly přes potoky, tvářily se velmi “vílovsky” a dusily se croissanty, která bychom se si namáčely místo čaje v jezírku. Ale to prý až příště, tak uvidíme :D
[/quote]

Anet o focení napsala článek i u sebe na blogu. Až ho přečete, koukněte rovnou na celý blog, protože posílá samé hezké věci!

 

 

 

Pohled do zákulisí

Jako správný paparazzi (a fotograf nevytížený během líčení a česání) se mi povedlo ulovit pár fotek ze zákulisí.

Když na fotku najedete myší, ukáže se vám tlačítko, pomocí kterého si fotek budete moct prohlédnout víc).

 

 

 

 

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top