Fototest s Katkou

S Katkou jsem fotila už před dvěma měsíci ve studiu a focení ji začalo bavit tolik, že jsme to nedávno zopakovaly. Tentokrát se Katka rozhodla, že by chtěla změnu a vypravily jsme se ven. Chtěla fotit v dlouhých společenských šatech. Když mi to řekla, hned jsem věděla, že musíme najít nějakou “dobovou uličku”, protože ta by fotkám dodala tu správnou tajemnou atmosféru.

 

 

Od té doby, co jsem před rokem byla na obědě ve Staré Sladovně, jsem věděla, že uličku u ní jednou budu muset využít pro nějaké focení. A jaké by se víc hodilo než právě to, které jsme plánovaly s Katkou?

 

Vzhledem k tomu, že vše probíhalo v půlce listopadu, kdy se venkovní teplota držela jen lehce nad nulou, muselo být samotné focení co nejrychlejší. Vždycky jsme s Katkou nacvičily, jak ona bude pózovat a kde já budu při focení stát, zatímco ona se zahřívala v bundě a tlustých palčácích. Když bylo všechno podle mých představ, bundu sundala, já vyfotila co nejvíc fotek a během pár minut se přesunuly do nové lokality :)

 

 

Na závěr jsme si nechaly krátké šaty, které můžete vidět na fotce nahoře, protože pod nimi Katka nemohla nosit svůj tajný vylepšovák – termo legíny. Jestliže předchozí fotky byly každá otázkou několika minut, na poslední jsme po nácviku měly možná tak deset snímků. Zima byla neodbytná.

 

Katka všechno zvládla jako naprostá profesionálka. Ani jednou si nezastěžovala, že by jí byla zima. A i po focení, kdy měla promodralé rty a ruce se jí třásly zimou, hýřila dobrou náladou. Bylo to zkrátka úžasné focení!

 

Za líčení děkuju Petře Vomelové.

 

svatební šaty svatební fotograf rodinná fotografie reklamní fotografie reklamní fotograf reklama portrét plzeňský fotograf plzeňská fotografka plzeň outfit módní portrét módní fotograf modeling móda jarka hrnčárková jak správně pózovat jak probíhá focení fototest fotomontáž fotky přírody focení páru focení dvojic focení booku co si vzít na focení budoir book plze%n book fototestyChcete, aby vám neunikl žádný článek a věděli jste o všech zajímavých nabídkách na focení? Přihlašte se k odběru newsletteru v pravém horním rohu a budete mít jistotu, že vám nic neuteče!

 

 

.

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top