12/12: Prosinec

V duchu svých novoročních předsevzetí vám přináším dvanáctý autoportrét tohoto roku.

 

Nemůžu uvěřit tomu, že to tak rychle uteklo! Měla jsem pocit, že v podstatě nedělám nic jiného, než že se fotím :) Ale určitě to byla zajímavá zkušenost a vzniklo několik fotek, za které jsem opravdu ráda. V brzké době očekávejte shrnutí celého projektu. Mezitím se podívejte na všechny letošní autoportréty.

 

Původně jsem chtěla nafotit nějaký vánočně laděný autoportrét se světýlky na stromeček, ale pak nějak nebyl čas a musela jsem od svého nápadu upustit. Rozhodla jsem se, že bych ráda nafotila něco víc jemného a romantického, co by bylo v kontrastu s většinou mých předchozích výtvorů.

 

Navštívila jsem Hornbach (kde mimochodem netuším, jaký má význam více než 70% zboží, které tam nabízejí), koupila tam nádherné bílé růžičky (hned vedle stojanu se sekerami), připevnila je k čelence a bylo jasno, co za rekvizitu na focení použiju.

 

Pak už zbývalo jen potrápit se trochu se světlem (protože šero je už od desíti od ráda … k čemu vlastně ten zimní slunovrat byl?!?) a závěrečná fotka byla hotová. Co na ní říkáte?

 

PS: Čelenku je ode dneška možné využívat jako rekvizitu, když se u mně objednáte na focení!

 .
.

Ostatní měsíce

LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjenListopad

 

Co jsem se naučila v prosinci

Že když náhodou svléknete v přírodě mladou krásnou modelku, městská policie má kratší zásahovou dobu než ambulance nebo americký SWAT tým.

.

Že když v kině při cestě na záchod omylem použijete únikový východ, může být docela problém dostat se bez vstupenky zpátky do sálu.

.

Že týden na nakoupení všech vánočních dárků prostě nestačí.

.

Že je možné koupit lepidlo, které nelepí. A snažit se s ním pak připevnit mašle na zabalené dárky je zkouškou nervů pro nejednoho cholerika.

 

Závěrem…

Pokud se v průběhu nadcházejícího měsíce budete nudit, přečtěte si třeba Lolitu (a nenechejte se odradit tím váááážně pomalým začátkem). Nebo koukněte na dva seriály z dílny BBC – Hunted a Luther. Budete mile překvapeni, že jde natáčet i bez amerického patosu :)

 

A jeden inspirativní slogan na závěr:

 

[quote style=”1″]Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there.[/quote]

Will Rogers

 

 

2 Comments

  1. Lukáš Frýdek
    January 14, 2013

    To je fakt nádherná fotka :-)

    Reply
    1. Pelleron
      January 14, 2013

      Děkuju :)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top