Reklamní focení pro bjez.cz

Jsem moc vděčná, že jsem měla příležitost s Bětkou z obchodu bjez.cz, který se zabývá výrobou nádherných nejen sportovních čelenek, fotit už potřetí. Dopředu jsem věděla, že během celého focení bude skvělá, uvolněná atmosféra. Díky tomu, že už znám její požadavky na fotky, mohla jsem se přesně zaměřit na to, jak mají vypadat a díky ušetřenému času jsme všechno mohly vyladit do nejmenších detailů.

1529_portretni_fotograf_praha_fotka

 

Stala jsem se odborníkem na fotogenické rozhazování konfet. Jak jsem zjistila, vystihnout okamžik, kdy konfety už letí, ale ještě nepadají k zemi, a přitom modelka nemá příliš našpulené rty od vyfukování, není až taková sranda.

Chce to dost předvídání, kdy spoušť zmáčknout, protože musíte počítat s kratičkým zpožděním. Normálně takové zpoždění téměř nemá vliv na to, jakou kompozici vyfotíte, ale když je ve hře gravitace, situace se dramaticky mění. A rozhodně se hodí mít po ruce smeták na zametání, abyste mohli po nepříliš úspěšných pokusech rychle foukat a fotit dál.

 

1530_portretni_fotograf_praha_fotka

 

Mohu vám také přesně prozdradit, kolik nafouknutých balonků se vejde do výtahu u ateliéru. Dvacet sedm. A k tomu ještě dva lidé, pokud nepotřebují velký, nebo spíš žádný osobní prostor.

Na focení nám bohužel nedorazila jedna z modelek. Ale mám štěstí, že mi chodí pomáhat krásné vizážistky, takže jsme Martinu přemluvily, aby nejen líčila, ale i na jedné fotce zapózovala.

Focení bylo skvělé a moc se těším, až si ho zase někdy zopakujeme!

 

1531_portretni_fotograf_praha_fotka

 

Backstage

Pojďte nakouknout do zákulisí tohoto focení.

02

07

10

11

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top