Chcete nafotit romantické fotky s květinami?

Moc se mi líbí, jaké oblečení si Lenka přinesla na focení módního portrétu. Všechny modely mi připomínaly nadcházející jaro. Obzvlášť mě zaujala čelenka s růžemi, která okamžitě dodala nádhernou, bohémskou (a jarní samozřejmě!) atmosféru.

Pokud jdete na focení a přemýšlíte o tom, jak jednoduše ozvláštnit vaše fotky, zvažte použití právě květinových doplňků. Ženy a květiny k sobě dle mého prostě patří a na fotkách to vypadá krásně. Podobné čelenky, jako má na fotce Lenka, seženete za pár korun v řetězcích s oblečením. Nedávno jsem moc hezké viděla například v H&M.

1544_portretni_fotograf_praha_fotka

Nemusíte se ale omezovat jen na čelenky. Osobně na focení moc ráda využívám například sponky, na nichž jsou nalepené květiny různých barev. Různým kombinováním a umístěním ve vlasech (nebo na oblečení) získáte spoustu různých vzhledů. Pokud jsou na vás čelenky s květinami příliš bohémské, ale květin se nechcete vzdát, zvažte právě jednu nebo dvě sponky pro jemný, romantický vzhled.

Před focením se ještě můžete domluvit s vizážistkou, aby například použila odstín rtěnky podobný tomu, jaké barvy mají květiny. Celkový vzhled fotek bude působit mnohem víc promyšleně.

 

1543_portretni_fotograf_praha_fotka

Pokud budete mít výrazný květinový doplněk, stačí už jen jednoduché oblečení. Zvažte něco světlého, rozevlátého pro bohémský vzhled. Nebo naopak tmavší oblečení s jednoduchými liniemi pro elegantní vzhled.

A ještě tu pro vás mám rychlý pohled do zákulisí. Když se sejde skvělý tým, je focení vždycky jedna radost.

12805965_10204772650870914_1028071358378729046_n

Za vizáž děkuji Ivaně Kuchynkové a za úpravu vlasů Míše Borovičkové.

Líbí se vám, když jsou na fotkách květiny? Láká vás takové focení také vyzkoušet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top