Jak probíhá focení

Často tu píšu, jak probíhá focení módního portrétu, a ukazuji fotky ze zákulisí. Uvědomila jsem si ale, že jsem nikdy neukázala celý proces na videu.

Když jsem fotila Vendy, rozhodla jsem se to napravit. Spolu s asistencí mé skvělé vizážistky Martiny Kottové jsme pro vás celé focení zdokumentovaly. Podívejte se na následujícím videu, jak to všechno probíhá.

Zajímá vás, jak vypadala Vendy pasovka a jakou jsme udělaly proměnu? Podívejte se v galerii proměn.

A samozřejmě nesmí chybět hotové fotky.

Jak vidíte, nejprve jsme začaly s jemným, přirozeným líčením. K tomu jsem vybrala převážně světlé modely. Moc mě zaujala bílá košile, kterou si Vendy přinesla, protože vím, že díky podobně nadčasovým kousků fotky budou vypadat moderně i třeba za deset let.

Jak probíhá focení. Fotograf Praha

Jak probíhá focení. Fotograf Praha

Jak probíhá focení. Fotograf Praha

Abychom měly z focení víc různých variant, Martina Vendy na druhou půlku focení zvýraznila líčení. Já jsem mezitím natáhla černé pozadí a pro Vendy jsem vybrala malé černé s krásným krajkovým vrškem. Myslím si, že krajka je pro focení jeden z nejzajímavějších materiálů, a vždy, když si z něj klientka něco přinese, jsem nadšená.

Jak probíhá focení. Fotograf Praha

Jak probíhá focení. Fotograf Praha

Chtěly byste si také vyzkoušet, jaké to je nechat o sebe pečovat od týmu zkušených profesionálů, a místo další pasovky nafotit fotografie, na nichž budete vypadat jako celebrita z módního časopisu? Objednejte se na focení módního portrétu!

Uložit

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top