Lucky proměna při focení módního portrétu

Focení s Luckou jsem si skvěle užila. Kromě mnoha jiných věcí se Lucka věnuje vzdušné akrobatice. Vyprávěla nám, že běžně cvičí v několikametrových výškách. S Martinou (vizážistkou) jsme se jí ptaly, jestli se nebojí, že někdy spadne a ublíží si. Řekla nám, že ne. Mají totiž pravidlo, které musí povinně dodržovat: Nepadat!

Přijde mi to naprosto geniální. Sice nelétám vzduchem, ale snažím se tím od té doby také řídit. Všechno je pak mnohem jednodušší.

1673_fotograf_praha_fotka

Lucka měla pocit, že má řídké vlasy, které nebudou na fotkách vypadat dobře. Martina se jí je rozhodla navlnit, aby zvýraznila jejich strukturu, a já do nich trochu foukla větrákem. Myslím, že s takovou hřívou by Lucka klidně mohla jít dělat reklamu na krásné vlasy.

1669_fotograf_praha_fotka

Lucky oblíbeným kouskem oblečení jsou šaty, navíc takové, které kopírují siluetu. Z toho jsem byla nadšená, protože přesně takový druh oblečení vypadá na fotkách nejlíp. Když si budete vybírat, v jakém oblečení se nafotit, aby vám to lichotilo, zapomeňtě na splývavé modely. Ty vás paradoxně rozšíří. Raději si vezměte něco upnutého a nechte se dobře napózovat.

1670_fotograf_praha_fotka

Za krásné líčení děkuji Martině Kottové.

1671_fotograf_praha_fotka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top