Jak vypadat elegantně na fotkách

Zajímá vás, jak vypadat elegantně na fotkách? Přečtěte si následující tipy, které jsem uplatnila i při focení módního portrétu Hanky, která chtěla prezentační fotografie pro své podnikání.

  1. Oblečení ovlivňuje vyznění fotek. Což znamená, že střihy a materiály byste měla přizpůsobit vzhledu, kterého chcete dosáhnout. Elegance například ve volném tričku a džínách zrovna moc nefunguje. Když ale ze šatníku vytáhnete pouzdrové šaty nebo sukně s vysokým sedem, máte z poloviny vyhráno.
  2. Svěřte se do péče vizážistky. I když se sama umíte skvěle nalíčit a učesat, foto makeup vypadá jinak než běžné denní líčení. Zkušená vizážistka vám sjednotí barvu pleti, prozáří oči a vlasy učeše tak, jako byste se právě vrátila od kadeřníka.
  3. Zvolte jemné, nadčasové šperky. Elegantní vzhled skvěle posílíte například jednoduchými, kvalitními hodinkami nebo klasickými perličkami do uší. Pokud je vaším cílem vypadat na fotkách hlavně elegantně, vyvarujte se příliš výrazných šperků.
  4. Nebojte se doplňků. Dobře zvolený pásek nebo šátek v zajímavých barvách na fotkách dělají divy.

Zajímají vás další tipy, jak na fotkách vypadat co nejlépe? Stáhněte si zdarma brožuru “4 tipy, jak vypadat skvěle na fotkách” a inspirujte se na fotkách Hanky, co za oblečení a doplňky můžete při focení použít.

Jak vypadat elegantně na fotkách

Jak vypadat elegantně na fotkách

1 Comment

  1. […] Sbalte malé černé. Jsou univerzálním kouskem oblečení nejen na běžné nošení, ale skvěle vypadají i na fotkách, kterým dodají nadčasový a elegantní vzhled. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top