12/12: Červenec

V duchu svých novoročních předsevzetí vám přináším sedmý autoportrét tohoto roku.

 

… a ano, vím, že už je to zase pozdě :) Ale na svojí obhajobu musím říct, že jsem ho měla nafocený včas, jen jsem se delší dobu rozhodovala, jestli ho zveřejním nebo nafotím něco jiného.

 

Fotka je inspirována hned několika věcmi:

 

1) Snem, který jsem nedávno měla

Nevím, jak vy, ale já miluju, když se mi v noci něco zdá. Je mi jedno, jestli je to něco příjemného nebo se jedná o noční můru. Ten pocit, když se ráno probudím a snažím se rozvzpomenout, ještě se mi trochu chvěje srdce a v hlavě se mi míhají záblesky vzpomínek, které jsem nikdy neprožila, je úžasný. A vždycky mě to k něčemu inspiruje.

 

2) Tím, že jsem blíženec

A je pro mě težké dělat jen jednu věc, mít jen jeden styl oblékání/focení/hudby, ucelené názory…

 

3) Tím, že mě fascinuje představa toho, že bych si oholila vlasy

Vlasy jsou pro mě symbolem toho, že jsme lidé, máme emoce, často se nám něco nedaří. Bez vlasů člověk působí mimozemsky, víc vzdáleně, chladně. Roboticky.

A navíc už od puberty jsem pevně rozhodnutá, že, až bych si vlasy oholila, zezadu bych si na hlavu nechala vytetovat něco hrozně drsného a pak bych taky byla hrozně drsná :)

 

 

Příště musím pro změnu nafotit něco veselého, rozesmátého, plného sluníčka. Uvidíme, jak se s tím vypořádám :)

 

V červenci jsem stihla nafotit módní portréty s úžasnými klientkami (ano, vím, jsem pravděpodobně ta nejšťastnější fotografka!), zdokumentovala několik krásných svateb (o kterých tu určitě ještě napíšu), spálila si zespodu kolena na dovolené Francii (neptejte se, jak jsem to dokázala, pro mě samotnou je to záhadou) a spálila si kolena zepředu na vodě (zde mám naprosto jasno, kde se stala chyba).

 

A pak jsem si taky po několika letech přeinstalovala počítač, což do mého už tak zmateného systému třídění souborů (ve složce Blog jsou například smlouvy a ve složce Vyretušovat jsem objevila starou nedopsanou povídku) vneslo naprostý chaos. Od nepaměti se chystám, že si vše pečlivě roztřídím, aby to mělo nějaký rozumný systém, ale pak mě naprosto ochromí představa těch skoro dvou terabajtů dat, že si to okamžitě rozmyslím a raději si vždy zapamatuju ty krkolomné cesty, jak se dostat k souborům, co potřebuji.

 

Jak jste si užili červenec vy? Byli jste na nějaké dovolené? Nebo se teprve chystáte?

 

Ostatní měsíce

LedenÚnorBřezenDubenKvětenČerven

Uložit

2 Comments

  1. […] – Únor – Březen – Duben – Květen – Červen – Červenec – […]

    Reply
  2. […] – Únor – Březen – Duben – Květen – Červen – Červenec – Srpen – Září – […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top