Focení dvojic: Míša a Honza

Jedna z věcí, které mám na focení pravděpodobně nejraději, je, když se ke mně mé klientky vracejí pro další focení. Je to skvělý pocit, protože vím, že fotky z minula se jim opravdu líbily a že jim focení bylo příjemné.

 

S Míšou jsem fotila už začátkem roku módní portrét. Byla moc milá a skvěle se s ní spolupracovalo, takže jsem byla nadšená, když si se mnou domluvila focení s přítelem. Za těch několik měsíců od doby, co jsme se neviděly, stihla změnit barvu vlasů, takže jí to slušelo snad ještě víc, než během minulého focení.

 

Romanka, má úžasná vizážistka, Míšu výborně nalíčila (vše jsme se snažily ladit do přírodních odstínů, které skvěle ladily s Míšinou novou barvou) a učesala tak, že vypadala jako modelka s nějakého časopisu!

 

Honza, Míšin přítel, ze začátku vypadal trochu nervózně, protože pořádně netušil, co od focení očekávat. Ale jakmile si stoupl před foťák, vypadalo to, jako by se před ním už narodil. Stačilo jen pár rychlých tipů a sám vycítil, jakou pózu udělat, kam se koukat… Míša už tohle všechno věděla z minula, takže focení šlo jako po másle.

 

Tvoří spolu dokonalý pár. Nevím, jak vám, ale mě přijde, že i z fotek je vidět láska, která mezi nimi panuje.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top