Fototest s Luckou

Lucka z agentury Infinite Models mi napsala asi před měsícem a měla zájem o nafocení fototestu, aby si rozšířila sbírku fotek, které má ve svém booku. Pro modelky je důležité ukázat co nejširší spektrum fotek, aby si klient dokázal dobře představit, jestli se modelka dobře hodí pro práci, pro kterou zrovna klient modelky hledá.

 

 

Abych Lucku ukázala v co nejvíc různých stylech, začaly jsme fotit v elegantním oblečení s elegantními pózami podtrhujícími její siluetu.

 

Když už jsme byly obě rozfocené, přesunuly jsme se na energičtější fotky, aby bylo vidět, jak je Lucka pohybově nadaná. Většina fotografů má ráda, když se modelka umí elegantně a přirozeně hýbat. Výhodu tak mají například slečny, které se od dětství věnují tanci, protože se vlastně pózování učí už několik let, aniž by o tom věděly.

 

A co by to bylo za fototest, kdybych nevifotila alespoň jeden portrét jako je ten nahoře :)

 

 

Za líčení děkuju Petře Vomelové.

 

Chcete, aby vám neunikl žádný článek a věděli jste o všech zajímavých nabídkách na focení? Přihlašte se k odběru newsletteru v pravém horním rohu a budete mít jistotu, že vám nic neuteče!

Uložit

2 Comments

  1. Darren Mathews
    November 29, 2012

    Can you tell us what camera and lens you use for these full-length photos? And a bit of info about your lighting setup would be welcome also.

    Thank you!
    Darren

    Reply
    1. Pelleron
      November 29, 2012

      Hello Darren,

      thank you for your comment. For most of my shots I use Canon EOS 60d and these photos were taken with Canon 28-70mm L f2,8 lens.

      Lighting on each photo is bit different. First photo (face portrait) was lit by one octabox, second by one softbox.

      Photo of Lucka in sport clothes and dress was lit by one octabox from front and two strip boxes from behind.

      Hope it has helped and thank you for reading!
      Jarka

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top