Módní portrét s Andreou

Kdo už se se mnou někdy domlouval na focení, ví, že mám ráda, když si klienty přinesou co nejvíc oblečení, protože je pak z čeho vybírat a fotky jsou různorodé. A jsem taky tak trochu tyranka, protože se nezřídka stává, že je nutím každých pět minut se převlékat do nečeho nového:) (Ale já za to nemůžu, všechny jsou tak šikovné, že je úplně škoda nevyzkoušet všechno!)

 

 

 

S Andreou jsem se během plánování focení nějak špatně domluvila a přinesla si s sebou jen jedno oblečení, takže jsem stála před výzvou: jak nafotit co nejvíc rozmanitých fotek, aniž bych se soustředila na oblečení? Řeknu vám, že vymýšlení byla zábava a cítila jsem se kreativněji než obvykle!

 

Nejdřív jsme začaly tím, že jsem Andreu vyfotila v oblečení, ve kterém přišla. Zksuily jsme různé varianty – se svetrem, šálou, kabelkou, stát, sedět, jít… To samo o sobě nám dalo nejmíň pět různých typů fotek.

 

 

Když byl základ pokrytý, přesunuly jsme se na beauty fotky, které jsou součástí každého focení. Andrea byla úžasná. Vůbec se nebála koukat do foťáku, měla jemný, trochu zasněný výraz a ochotně zkoušela všechno, co jsem jí říkala. Na první fotce článku podle mě vypadá jako nějaká modelka z reklamy na šperky!

 

Po beauty fotkách pak přišel řada na budoir a hodina focení utekla tak rychle, že jsem si myslela, že někdo musel přeřídit hodiny :)

 

Za líčení děkuju Petře Vomelové.

 

 

Přesto, že jsem se původně obávala toho, že Andree nezařídím focení v takové kvalitě jako obvykle, byla jsem nakonec moc ráda, že si s sebou nevzala víc oblečení, protože jsem díky tomu byla víc kreativní než jindy.

 

Takže pokud se obáváte, že nemáte dostatek hezkého oblečení, které byste si na focení mohly vzít, vůbec to neřeště. Vymyslíme spolu něco zajímavého, i kdybyste si přinesla třeba jen jednu halenku!

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top