Fototest s Martinou

S Martinou jsme se na focení domluvily potom, co viděla fotky z editoriálu “Before the Dusk“, který jsem fotila s modelkou ze stejné agentury, jako je právě Martina (Catwalk Modelingová a produkční agentura).

 

Vizáž zajistila moje skvělá a velice talentovaná vizážistka Eva Fořtová. Krásně Martině zvýraznila rysy obličeje a rozzářila oči. S vlasy se toho moc dělat nemuselo, protože Martina má úžasně kudrnaté, zrzavé vlasy, které by byl skoro až hřích nějak upravovat (nepřeháním, podívejte se sami :) ).

 

 

Po líčení jsem Martině pomohla vybrat oblečení, které bude na fotkách dobře vypadat. Chtěla jsem, aby fotky vypadaly klasicky a nadčasově. Proto jsem vybrala modely v jednoduchých, neutrálních barvách a dobře promyšlených střizích.

 

Ze začátku focení jsem Martině dávala rady, jak má pózovat, ale po několika minutách tomu sama přišla na kloub a mě zbývající hodinu stačilo jen se rozplývat nad tím, jak je šikovná, a fotit jako o život, aby mi vůbec nic neuniklo.

 

 

Když už jsme měly oficiálně dofoceno, musely jsme se k focení ještě několikrát vrátit, protože Martina vždycky odněkud vytáhla nový, ještě zajímavějšá kousek oblečení nebo si jinak sčesala vlasy. A to by byl prostě hřích nevyfotit :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top