Jaké oblečení si sbalit na focení prvních fototestů

Balíte si oblečení na focení svého prvního fototestu a nevíte, co by se vám mohlo hodit a na fotkách vypadalo co nejlépe?

 

První fotky by měly být hlavně o vás a vaší přirozené kráse. Neměly byste balit takové oblečení a šperky, které vás zastíní. Obecně doporučuji šperky na focení vůbec nebrat.

 

Při balení nezapomeňte na jednobarevné tílko se širokými ramínky. Vyhněte se špagetovým ramínkům, ty na fotkách nevypadají hezky. Dále přibalte tričko, může být jednobarevné nebo s vkusným, módním potiskem (ne nápisy typu “Sweet Sixteen” apod.). K tomu ještě přidejte košili. Skvěle vypadají nejen jednobarevné, ale i flanelové. A rozhodně nic nezkazíte velkým svetrem nebo koženou bundou.

 

Přibalte legíny, džínové šortky, zajímavé šaty a jste skoro připravené vyrazit. Skoro, protože chybí ještě dvě důležité položky: spodní prádlo a boty. Ideální spodní prádlo je bezešvé, bez ramínek, v tělové barvě. Mělo by dobře padnout, aby se nikde nezařezávalo do kůže, což se může značit pod oblečením.

Z bot doporučuji minimálně černé a “nude” lodičky. Samozřejmě platí, že čím vyšší podpatek, tím lepší. Myslete také na to, že úplně kulatá špička a boty sahající ke kotníkům zkracují nohu.

 

Nezapomeňte také všechno oblečení pečlivě vyžehlit a odstranit z něj prach a chlupy. Na fotkách je to všechno hodně vidět a kazí to výsledný dojem.

 

Stále váháte? Pojďte načerpat inspiraci k Dianě ze Scouteen Model Management.

 

…….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top