Kurz pro začínající fotomodelky a fotomodely

Ve spolupráci s plzeňskou modelingovou agenturou Infinite Models jsem nedávno vedla tři kurzy o tom, co všechno by se měli noví modelové a modelky naučit, jestliže chtějí být úspěšní před objektivem fotoaparátu.

 

Rozebrali jsme, jak se učit pózovat, řekli si něco o držení těla, nacvičování různých výrazů a emoci. Poté jsme se přesunuli na to, jak se na focení správně připravit, co dělat a nedělat. A nakonec jsme teoretickou část zakončili povídáním o tom, jak se chovat při focení a jaké existují typy póz.

 

Po teoretické části následovala praktická, kdy jsem všechny účastník fotila a dávala zpětnou vazbu týkající se toho, jak lépe stát a pózovat.

 

Jak kurz probíhal, se můžete kouknout na následujících fotkách. Když na fotku najedete myší, objeví se vám tlačítka na přepínání mezi jednotlivými fotkami.

 

 

 

Pokud jste na kurzu z nějakého důvodu nebyli, ale i tak vás zajímá, co všechno za témata jsme probírali, můžete si stáhnout výpisky, které dostal každý účastník kurzu.

 

 

Bylo to skvělé odpoledne! Kurzy jsem si výborně užila, všichni byli skvělí a mě nezbývá nic jiného, než se těšit zase na příště!

 

Uložit

1 Comment

  1. […]  by Pelleron  0 /* */ Nedávno jsem se už zmiňovala o kurzu pro začínající modelky,který se týkal toho, jak se co nejlépe připravit na svoje první focení, pro agenturu Infinite […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top