Proč fotit další pasovku?

Jak jistě víte, módní portrét je o tom, že ukazuji klientkám, jak jsou krásné, a že se správným líčením a pózováním každá z nás může vypadat jako celebrita, které na nás koukají z titulních stránek všech časopisů.

 

Nedávno jsem přemýšlela, jak tuhle myšlenku dále rozvinout, a napadlo mě, že by bylo skvělé, kdybych klientkám mohla obstarat krásné oblečení, které normálně nenosí. Při focení by si tak mohly užít nejen rozmazlování od vizážistky, ale i něco dalšího navíc. Poprosila jsem proto návrhářku Míšu Naušovou, aby mi udělala dlouhou, nadýchanou sukni, která půjde dobře kombinovat s ostatními kousky oblečení a bude slušet každému typu postavy. Jak to dopadlo? Podívat se můžete na fotce dole. Kdokoli přijde na focení, bude mu sukně k dispozici.

 

Aby všechny fotky byly jedinečné, bude na vás, jaký vršek si k sukni přinesete. Krajkový korzet nebo jednoduché bílé tílko? Je to na vás!

 

Do budoucna plánuji obstarat víc podobných modelů. Těšte se :)

 

1 Comment

  1. […] vypadají finální fotky? Přesvědčte se sami. Při focení jsme otestovaly černou tylovou sukni, která je v ateliéru k dispozici již několik týdnů všem klientkám. A velký, černý […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top