Pohádkové focení s růžovou sukní

Nejsem švadlena, ale když jsem jednou v obchodě zahlédla nádhernou, lehoučkou růžovou látku, bylo mi jasné, že z ní budu muset ušít sukni. Byl to docela zajímavý proces, protože jsem předtím ušila nanejvýš potahy na polštáře. Několik večerů jsem strávila před zrcadlem s látkou přichycenou kolíky kolem pasu a s vypětím všech sil se snažila vymyslet, jak se šije sukně. Při prvním pokusu jsem zjistila, že guma v pase nemusí být pružná, když k ní látku našijete napevno.

Na druhý pokus už se naštěstí vše povedlo (při šití natažené gumy jsem se víc času modlila, abych si k ní nepřišila prsty, než abych dávala pozor na to, co dělám) a ještě ten týden jsem jako správná fotografka svůj výtvor musela nafotit.

 

Na tohle pohádkové focení jsem se domluvila s modelkou Markétou a vizážistkou Alinou. Obě byly úžasné a jsem moc ráda, že mi pomohly zrealizovat moji vizi.

Původně jsem chtěla fotit v parku, ale pak jsem si při cestě tramvají všimla nádherného zákoutí obrostlého břečťaněm a bylo jasno. Sice po silnici vedle nás a nad námi jezdila bez přestání auta a z každého místa, kde jsme fotily, jsem nejdřív musela odházet odpadky, ale i tak jsem si připadala jako v pohádce.

Pokud se vám sukně líbí a chtěli byste podobné fotky, napište mi a domluvíme se na focení. Sukně je pro vás k dispozici!

Pohádkové focení

Pohádkové focení

Pohádkové focení

1 Comment

  1. Viktorie Kutnohorská
    April 1, 2018

    Dobrý den, zaujalo mě focení které jste dala na ig -> Pohádkové focení s růžovou sukní kterou jste ušila:) Na kolik by to tak vyšlo když je focení tak to venku? Děkuji

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top