Promo fotografie pro vizážistku

Promo fotografie pro vizážistku Janu jsme fotily s tím záměrem, aby bylo hned na první pohled poznat, čemu se věnuje. Vymyslely jsme, že nafotíme sérii fotek s kosmetickým štětcem a rtěnkou.

Jana si nebyla jistá, jestli její webové stránky budou světlé nebo tmavé. Proto jsme část fotek udělaly na bílém pozadí se světlým oblečením a část na tmavém.

Promo fotografie pro vizážistku

Aby Jana měla na výběr z více fotek a mohla je použít i jinak než jen pro prezentaci svého podnikání, udělaly jsme i fotky, které hned její profesi neprozrazují. Ale díky výraznějšímu líčení i tak trochu napovídají, že má k makeupu blízko.

Promo fotografie pro vizážistku

Všimněte si, jak má Jana každý model, který si na focení oblékla, perfektně promyšlený. Je to díky tomu, že absolvovala kurz o oblékání u skvělé Beaty Oravcové, která spravuje portál Supervizaz.sk a se kterou jsem také fotila módní portrét. Pokud tápete ve vytvoření vašeho osobního stylu oblékání  zvažte konzultaci.  Určitě nebudete litovat!

A pokud byste také chtěli nafotit, ať už promo fotografie pro vizážistku, nebo cokoli jiného, napište mi a všechno domluvíme!

Promo fotografie pro vizážistku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top