Fashion editoriál: Ukryto v mlze

Už dlouho jsem nezažila tak kreativní atmosféru jako při tomhle focení. Začaly jsme jen s mlhavou představou, jak chceme, aby fotky vypadaly. Ale díky tomu, že jsme všechny tři měly hned od začátku podobnou vizi toho, jak by focení mělo vypadat,všechno od líčení, přes modely a pózování až po speciální efekty do sebe tak perfektně zapadlo, že jsem skoro nevěřila vlastním očím.

 

Úžasný tým

Všem, kteří se na focení podíleli, děkuji za ochotu a skvělou atmosféru při focení!

 

Fotografka: Jarka Hrnčárková
Modelka: Kateřina Mullerová (Scouteen Model Management)
MUA a vlasy: Silvia Sedláková
Modely: Josef Konečný
Šperky: Jana Hamrová

 

 

Ukryto v mlze v časopisu ProFashion

Pomalu se přikradl podzim s rány přikrytými těžkou mlhou a prvními mrazíky. Jak by to vypadalo, kdyby se všichni zahalili do černé, nasadili velké klobouky a oblékli minimalistické, geometrické šperky?

 

Fashion story byla zveřejněná v módním a lifestylovém časopise ProFashion. Podívejte se na ni na stránce 62-63 (vydání 10/2013).

 

 

Pohled do zákulisí

Zajímá vás, jak fotky vznikaly? Pojďte se se mnou podívat do zákulisí focení!

 

2 Comments

  1. […] mě Katčina fotka, kterou jsem pořídila během focení editoriálu “Skryto v mlze“. Líbil se mi výraz, lehký náklon hlavy i přímý pohled do objektivu. Otevřela jsem […]

    Reply
  2. […] o všem možném i nemožném. V krátkém sledu po prvním testu jsme se sešly ještě na focení jednoho fashion editoriálu a zrealizovaly moje oblíbené třpytkové focení. Pak jsme se skoro rok […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top