Módní portrét s Markétou

S Markétou jsme módní portrét fotily už koncem května. Když mě před čtrnácti dny kontaktovala, že by chtěla nové fotky, byla jsem nadšená! Markéta je totiž neskutečně fotogenická. Nestydí se a dělá pózy jak vystřižené z módních časopisů. Kdybych chtěla, klidně bych mohla celé focení mlčet a jen mačkat spoušť na foťáku :)

 

Markéta hraje volejbal a nedávno se dostala do druhé ligy! Chtěla proto nějaké fotky s volejbalovou tématikou. S nadšením jsem to přijala, protože podobný typ fotek jsem ještě nefotila. A zkusit se má všechno :)

 

Po sportovním jsme přešly k více elegantnímu focení a Markéta byla zase úžasná. Sama si vymyslela, jaký účes by byl nejlepší, párkrát se zkontrolovala v zrcadle a opět ovládla celé studio. Popravdě musím říct, že se mi z focení ani nechtělo odcházet.

Markét, kdybys nebyla volejbalistka, doporučila bych ti, aby ses dala na fotomodeling.

 

 

 

 

A nesmí chybět pár fotek ze zákulisí :)

 

 

3 Comments

  1. Humza Mehbub
    October 28, 2011

    Amazing shots. Though I’d love to see the first shot in color. I think a sports related shot looks a lot better in color, haha.

    Reply
    1. Pelleron
      October 28, 2011

      Client also prefers the sport photo in colors :) But I guess that for me b&w wins, it better suits to my style.
      Thank you for comment!

      Reply
  2. […] takhle zrovna do města vrátit klíče od ateliéru po tomhle focení. Moc nevnímám okolí, poslouchám svůj nový hudební úlovek (How To Destroy Angels z dílny […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top