Portrétní focení s Lenkou

proměna při focení

Dnes bych vás ráda vzala na portrétní focení s Lenkou. Že si spolu focení užijeme, mi bylo jasné už od prvních milých emailů, když jsme vše začaly domlouvat. A když Lenka na focení přinesla občerstvení jak z profesionální kuchyně, byla jsem za svou práci a úžasné klientky vděčná ještě víc, než kdykoli jindy.

portrétní focení

Jako tradičně jsme focení začaly jemným líčením a světlými modely. Nejdřív jsem pro Lenku vybrala lněnou košili, která působí víc formálně, abychom nafotily business fotky, které může použít při své prezentaci v práci.

U světlých modelů jsme ještě chvíli zůstaly. Lenka si vzala bílé tílko a nádherné náušnice s růžičkami. Já přidala větrák a nafotily jsme fotky s romantickým, skoro až éterickým nádechem.

portrétní focení praha

Mám ráda, když na focení stihneme co nejvíc různorodých vzhledů. Nemyslím si, že je třeba fotit stále to stejné. Díky různorodosti je po focení z čeho vybírat a nestane se, že by se klientka na sobě v nějakém modelu nebo líčení nelíbila.

Proto jsem pak vizážistku Martinu poprosila, aby Lence navlnila vlasy. Pro Lenku jsem vybrala nádherné vzdušné šaty, které si přinesla na focení, a vytvořily jsme spolu taneční fotky.

Pak už byl čas na trochu výraznější líčení. Martina Lence zvýraznila rty červenou rtěnkou a přešly jsme i k výraznějšímu oblečení. Nejdřív jsme fotily s černo-bílými pruhovanými šaty a pak zákonitě muselo dojít na focení v něčem červeném. Už dlouho tu razím heslo, že každá žena si zaslouží bezchybnou fotku v červených šatech a Lenka nebyla žádnou výjimkou!

focení v červených šatech

Nemohly jsme vynechat ani focení v úžasné puntíkaté sukni, kterou už teď vím, že si taky budu muset pořídit do šatníku.

A na závěr focení se k nám na chviličku přidala i Lenky dcera s vnučkou, abychom nafotily společnou fotku. To byla jen hodně velká rychlovka, ale doufám, že se spolu ještě někdy uvidíme právě na společném více generačním focení, aby mohlo podobných fotek vzniknout víc a měly jsme čas je dovést k dokonalosti.

portrétní focení pro obyčejné ženy

Pokud byste o portrétní focení v podobném stylu měli také zájem, budu moc ráda, když mi napíšete a domluvíme všechny podrobnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top