Oblečení na focení – 3 modely, které budou vypadat úžasně

Nemám co na sebe!

Asi to zná každý. Ráno stojíte před skříní a snažíte se vybrat, co si oblečete. A i když vám skříň málem nejde zavřít, kolik toho v ní máte, máte pocit, že nemáte co na sebe. Podobná situace, nejspíš ještě o něco dramatičtější, nastane, když se rozhodnete, že se necháte nafotit a máte si s sebou sbalit oblečení. Nedávno jsem se nechala fotit s rodinou, takže přesně vím, že žádné oblečení najednou není dost dobré. Jedno je už moc onošené, jiné mi až tak nesluší a v dalším si přijdu až moc odhalená nebo naopak zahalená. Nemáme to zkrátka jednoduché!

Za fotky děkuji Adéle Homolkové!

Čím lépe oblečení na focení vyberete, tím lepší budou výsledné fotky

Pokud se rozhodnete přijít na focení módního portrétu, s výběrem oblečení na focení vám poradím během konzultace a pak vám ještě zašlu brožuru s tipy, co je dobré si s sebou sbalit. V tomhle článku bych vám ráda dala tipy na 3 modely, které vypadají skvěle na každém nehledě na věk nebo typ postavy. A pokud byste si s sebou na focení měli sbalit jen tři modely, měly by to být právě tyto!

Pojďme se na ně podívat:

  1. Bílá košile nebo triko a k tomu světlé kalhoty nebo sukně
  2. Malé černé nebo černý rolák a kalhoty
  3. Červené šaty

Proč právě toto oblečení na focení? A opravdu sluší každému?

Důvodem, proč sbalit právě toto oblečení na focení, je, že díky němu získáte hodně různorodé fotky. Budete mít sbaleno něco světlého, což se skvěle hodí na jemnější portréty. Pokud jste teplý barevný typ, můžete místo bílé sbalit něco v krémových tónech, co vám lépe sedne k tónu pleti. Často se lidé obávají, že světlá barva je bude rozšiřovat, ale není to pravdou. Na fotkách mnohem víc záleží na vhodných pózách a světle, o což se postarám já.

Oblečení na focení - světlé modely

Tmavé jednoduché oblečení je naopak skvělé pro elegantní fotky, které budou vypadat nadčasově a aktuálně i za několik let. Pokud by vám oblečení připadalo moc jednoduché nebo nevýrazné, můžete ho doplnit šperky.

Oblečení na focení - tmavé modely

No a pak červené šaty pro něco odvážnějšího, protože si myslím, že každá žena v sobě nosí skrytou divu, kterou by byla škoda na fotkách neukázat. Kdy jindy si dopřejeme perfektní účes, rudou rtěnku, odvážné šaty a skvělé pózy? :)

Oblečení na focení - červená

1 Comment

  1. […] pro Lucku vybrala dva modely. Vzhledem k tomu, že je Zuzka světlý typ, skvěle se k ní hodí i světlé oblečení. Proto jsem pro první část focení, aby vznikly ležérní fotky, vybrala ještě jedno bílé […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top