Focení s miminkem

Focení s miminkem jsou kouzelná. Mít možnost zdokumentovat tohle krátké a přitom tak magické životní období, je pro mě vždycky velká čest, protože si uvědomuji, jak velkou hodnotu fotky budou za pár let, až se z miminka stane velká holka nebo kluk, mít.

focení s miminkem

A ono se vlastně ani nemusí čekat několik let. Moc dobře si pamatuji, jak když byl můj syn v tomhle věku, babičky a příbuzní a kamarádi, zkrátka všichni toho malého tvorečka chtěli mít neustále na očích. A do dneška, i když už jsou synovi tři roky, podobné fotky visí na čestném místě v obýváku.

focení s miminkem praha

Fotky s miminkem totiž nejsou jen připomínkou toho, jak byl váš potomek dřív maličký a bezbranný, ale i o tom, že si díky nim uvědomíte, jak velký kus životní cesty už ušel. A vy jste mu přitom mohli stát po boku a učit se s ním.

Pokud jen trochu váháte, jestli podobné fotky s miminkem potřebujete a nestačilo by vám tohle období zdokumentovat jen fotkami z mobilu, dovolte mi apelovat, že nestačilo. Na kolika mobilních fotkách jste skutečně všichni, úplně celá rodina? A kolik jich budete mít vytisklých a budete se k nim neustále vracet?

rodinné focení praha

Někteří lidé se také obávají toho, že miminko nebude na fotkách spolupracovat a že spolu nevytvoříme hezké fotky. A ano, může se to sice stát, ale není to moc pravděpodobné. Vždycky fotíme tak ¨dlouho nebo krátce, jak je potřeba. Dáváme hodně pauz, kdy si miminko může jen na chvilku lehnout nebo se nechat nakojit. Navíc díky tomu, že už mám pár desítek podobných focení za sebou, umím vás do potřebných póz dostat opravdu rychle, takže se mimčo ani nestihne začít nudit.

A kdyby snad náhodou opravdu došlo na ten nejkrizovější scénář a nenafotili jsme alespoň šest použitelných fotek, vždycky se můžeme domluvit a zkusit to ještě jednou!

Chtěli byste se objednat na focení s miminkem? Budu moc ráda, když mi napíšete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top