Módní portrét s Viktorií

S Viktorií jsem fotila v jedné z mých oblíbených fotografických lokalit – v parku na Homolce. Mám to tam moc ráda, protože je to jedno z těch zázračných míst, které, pokaždé, když tam přijdete, vypadá úplně jinak. Na jaře tam všechno kvete křehkými bílými a žlutými kvítky. v létě jsou tam stromy obrostlé břečťany, které vytváří úžasnou magickou atmosféru. Na podzim se všechno zbarví do zlatova a občas se vám podaří zachytit i tajuplnou mlhu, kterou zbožňuju pro fotky přírody. V zimě se stromy obléknou do elegantního bílého pláště, ale to už jsem většinou zalezlá ve vyhřátém ateliéru :)

 

Viki je zdravotní sestřička. Moc se jí líbily fotky, které jsem fotila pro Klárku. Protože miluje jaro, chtěla fotit raději venku než v ateliéru. Byla jsem moc ráda, protože jsem si říkala, že by byla škoda nezachytit všechny ty krásné barvy, kterými se park na jaře rozehrál!

 

Byl to jeden z prvních opravdu teplých dnů a celou dobu mě lákalo sednout si jen tak do trávy a nechat sluneční paprsky produkovat mi na kůži nějaký ten vitamín D :) Viki byla navíc neuvěřitelně milá a tak krásně se s ní povídalo, že to bylo lákavější o to víc. Jen rozbalit deku a udělat si takový malý piknik!

 

 

O líčení se opět postarala úžasná Petra Vomelová. Viki úplně rozzářila a neomylně zdůraznila ty nejkrásnější rysy jejího obličeje.

 

 

A co na focení říká Viki?

[quote]
Jarka, jedna z nejsympatičtějších lidí co znám a není jich mnoho. Je to upřímný, spolehlivý, příjemný človíček se kterým zažijete hodně legrace a zábavy.
Jelikož jsem se nikdy profesionálně nefotila, měla jsem malé obavy jak mi to půjde a zda-li zvládnu správný postoj a všechny ty věci kolem toho…Ale při samotném fotografování s Jarkou všechny mé obavy a stud byl ty tam. Během chvíle co jsme začaly fotit jsem se cítila uvolněná a strašně moc jsem si to užívala a samotné focení mi hodně bavilo. Po předešlém pracovním dni byl to neskutečný relax a pohodička. Jarka umí uvolnit atmosféru, přizpůsobí se všem vaším požadavkům a přáním, poradí jak správně pózovat a tvářit se, zkrátka je to profík !!!
Doporučila bych všem lidičkám kteří chtějí prožit nevšední zážitek a mít krásný obraz sebe sama, OBRAŤTE SE NA JARKU ;-) Pro mě to teda byl nevšední zážitek ! A moc ti za to DĚKUJU Jarko ! Jsi skvělá !
[/quote]

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top