Focení maminky s dcerou

Asi by bylo lepší, kdybych tento článek zveřejnila před nedělním Dnem matek, ale to bych se o svátku musela dozvědět alespoň o trochu dříve než v neděli ráno :)

Bylo pozdě odpoledne, seděly jsme na koberci v dětském pokoji a kolem nás se válely rozstříhané katalogy Quelle. Já se sestrou jsem se smála, až mě z toho bolelo břicho. Mamka totiž právě z jednoho katalogu vystříhla lampu a nasadila jí jedné z našich papírových panenek jako sukni.

Podobné bizarní modely s námi vytvářela už dvě hodiny. Nejspíš ji to po takové době už nebavilo, ale stejně nám věnovala svůj čas a já na to i po tolika letech moc ráda vzpomínám.

Tahle a stovky dalších vzpomínek se mi honí hlavou, když mi na focení přijde nějaká maminka s dcerami. Jsem vždycky velice vděčná, že k jejich vzpomínkám můžu přidat i fotky, díky kterým si svůj krásný vztah budou moct připomínat celý život.

Když jsou maminka i dcera ještě tak elegantní, fotogenické a milé, jako byla Pavla s Pavlou, ani se mi nechce s focením přestávat.

Za vizáž děkuji Martině Kottové.

fotograf praha

fotograf praha

fotograf praha

fotograf praha

fotograf praha

1 Comment

  1. […] vzhled a černé šaty pro elegantní fotky. (Pro módní inspiraci můžete kouknout i na článek z loňska, který je o focení maminky s […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top