Módní portrét s Terezou

Tereza by mohla sloužit jako inspirace pro všechny, kteří tápou, co za oblečení si s sebou sbalit na focení. Sbalila si tak šikovně, že ač přišla jen s malou taškou, v každém stylingu vypadá úplně jinak. Zajímá vás, jak toho dosáhla? Přečtěte si následujících pár tipů:

  1. Různé úrovně elegance – Abyste na fotkách dosáhli různorodosti, sbalte si jeden model, který bude hodně ležérní (například pruhované tričko a džíny), dále něco elegantnějšího (sukni a tričko nebo jako Tereza růžové letní šaty; růžová je mimochodem skvělá barva, díky které na fotkách budete vypadat víc mladistvě) a večerní model (ideální příležitost vytáhnout slavnostní šaty, které vám většinu roku leží ve skříni).
  2. Různé odstíny a tmavost – Sbalte do kufru něco světlého, něco barevného a něco tmavého. Všechno na fotkách vytvoří různorodý dojem.
  3. Vhodné spodní prádlo – Dopředu se ujistěte, že pod oblečením neprosvítá a nerýsuje se spodní prádlo. Zminimalizujete tak množství věcí, které byste na focení nesli zbytečně. Nejjistější volbou je bezešvé prádlo v tělových odstínech. Bílá pod světlými kousky prosvítá více než tělová.

Jaký z modelů se vám na Tereze nejvíc líbí?
co za oblečení si s sebou sbalit na focení

co za oblečení si s sebou sbalit na focení

co za oblečení si s sebou sbalit na focení

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top