Módní portrét s Martinou

Pamatujete si ještě na soutěž, kterou jsem pořádala? Martina vyhrála s bezkonkurenčním náskokem a moc jsem se těšila, až se spolu sejdeme, abychom pořídily nějaké hezké fotky.

 

Martina chtěla fotit venku. Byla jsem ráda, protože se mi letos nepovedlo ulovit žádné podzimní portréty. Měla jsem trochu strach, že zmrzneme, ale nakonec počasí bylo vcelku rozumné a žádné umrzání se nekonalo :) Martina byla dokonce natolik otužilá, že fotila BEZ bundy a BEZ svetru! (Já jsem považovala za vrchol odvahy to, že jsem fotila bez rukavic :) )

 

Fotily jsme v mém oblíbeném parku. Už jsem tam fotila několikrát a přesto park vypadá na každé fotce úplně jinak! Možná někdy udělám přehled všech focení, která se tam uskutečnila, abyste viděli, jakými změnami během roku prochází.

Navíc se stačí jen trochu rozhlížet a vždycky najdete nějaké krásné zákoutí, kterého jste si předtím nikdy nevšimli.

 

Oranžové a žluté odstíny spadaného listí nám udělaly velice příjemnou atmosféru a barevnou paletu, a když to zkombinujete s Martiny krásnýma očima, je naprosto jasné, že jsme mohly nafotit jedině hezké fotky.

 

 

 

 

 

 

Jak jsem slíbila ve článku s vyhlášením soutěže, budu fotit i Báru, která se umístila po těžkém boji na druhém místě. Máme domluveno, že se sejdeme někdy v lednu. Už se moc těším, protože mám vymyšlený speciální, experimentální koncept. Doufám, že se vydaří.

 

.

1 Comment

  1. […] v létě jsou tam stromy obrostlé břečťany, které vytváří úžasnou magickou atmosféru. Na podzim se všechno zbarví do zlatova a občas se vám podaří zachytit i tajuplnou mlhu, kterou […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top