Módní portrét s Hankou

Na focení s Hankou jsem se moc těšila od našeho prvního telefonátu. Už během něj působila velice mile a při osobním setkání se mi to potvrdilo. Celkově bych řekla, že to bylo zatím jedno z nejpříjemnějších focení módního portrétu, které jsem dělala. Působilo to na mě, jako bychom spolu byly na stejné vlně.

 

Čas utíkal tak rychle, že jsme fotily ještě o půl hodiny dýl, než jsme původně plánovaly, abychom stihly všechny nápady, které nás napadly.

 

Hanka pracuje v úspěšné firmě zabývající se tvorbou statistik o používání sociálních sítí. Kromě toho půl roku žila ve Španělsku, španělštinu učila a ještě stíhá učit se kreslit! Už jsem to psala ve článku o focení s Terezou, ale musím to zopakovat i tady – je fascinující, když lidé využívají volný čas pro osobní rozvoj! Vždycky mě to inspiruje pracovat víc na sobě.

 

Co se vizuální stránky týče, Hanka má ráda jednoduchost. Proto jsme nevymýšlely žádné složité outfity a vsadily spíše na klasiku. Stejně tak jsme volily jednoduchou, ale elegantní kombinaci šperků – když Hanka měla například výrazné náušnice, už jsem jí nedávala žádné prsteny nebo přívěšky na krk.

 

Černý svetr, který má Hanka na první, je prý jeden z jejích nejoblíbenějších kousků oblečení a má ho už od nepaměti. Byla jsem ráda, když mi řekla, že s ním chce vyfotit, protože svetr má moc příjemnou texturu a na fotkách to vypadá hezky.

 

 

 

 

 

1 Comment

  1. […] jednoduché, elegantní fotky podobné těm, jako jsem fotila s Hankou. Nejradši prý nosí bílé a černé oblečení. Nezkoušely jsme proto nic extra barevného, aby […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top