Módní portrét s Adélou

Vím, že už mi asi nebudete věřit, když tu budu pořád všechny slečny jen chválit, ale, jak už jsem říkala na facebooku, mám obrovské štěstí a všechny mé klientky jsou neskutečně milé a úžasně fotogenické!

 

Adéla stíhá pracovat ve dvou pracích najednou! Přes týden z ní je farmaceutka a o víkendech barmanka. A i při takhle náročném režimu si dokázala najít čas na focení. I přes to, že v noci před focením spala snad jen čtyři hodiny, vůbec to na ní nebylo znát a energie z ni jen čišela.

 

Fotily jsme spolu budoir fotografie, tedy jemné, elegantní fotky ve spodním prádle. Aby si Adél zvykla na studio a na to, že na ní pořád mířím foťákem, začaly jsme nejdřív s fotkami v normálním oblečení. Když se cítila jistě a pohodlně, přešly jsme na spodní prádlo. Druhá fotka, která je přiložená u článku, je právě z přípravné, “rozfocovací” fáze.

 

Focení bylo moc příjemné, protože Adéla je velice milá a vypadalo to, jako by před foťákem stála nejmíň podesáté přesto, že to bylo její první focení v ateliéru.

 

A co na focení říká Adéla?

[quote]
Naprosto úžasný zážitek… Po pár hodinách spánku jsem byla jako chodící mrtvola a focení s Jarkou mě znovu postavilo na nohy a dobilo zvláštně pozitivní energií=o) Moc jsem si to užívala s neskutečně milou a přátelskou profesionálkou. Moc se těším na upravené fotečky a na další focení=o)
[/quote]
.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top