Módní portrét s Míšou

Míše se líbily fotky Lenky, kterou jsem fotila před Vánoci a chtěla něco podobného – aby nešlo jen o obyčejné fotky, kdy vás fotograf postaví před bílé plátno, párkrát cvakne a jdete domů. V rámci focení módního portrétu jsem jí proto pomohla sestavit různé outfity a doplnila je vhodnými náušnicemi, náramky apod.

 

Vizážistka Romča se postarala o krásné líčení (nejlíp si ho můžete prohlédnout na poslední fotce) a účes. Vlny na fotkách vypadají prostě skvěle a dají fotkám velice elegantní a neobvyklý nádech – přeci jen to není účes, který by se většině lidí chtěl dělat na každodenní nošení.

 

Míše jsme s Romčou vždycky poradily, jakou pózu má udělat, aby co nejvíc lichotila její postavě, co s rukama nebo kam se koukat, takže výsledné fotky vypadají, jako by Míša byla profesionální modelka. Což je něco, čeho se při focení módního portrétu vždycky snažím dosáhnout!

 

Míša byla moc milá, při focení se pořád usmívala a celkově panovala taková atmosféra, jakou bych si přála při každém focení!

Míšo, moc děkuji za příjemně strávené odpoledne a těším se, až se v únoru zase uvidíme!

 

A co na focení říká Míša?

S Jarkou jsem byla naprosto spokojená!!! Je příjemný človíček, focení probíhalo ve skvělé atmosféře. Jarka a Romča mi radily, jaké pózy atd. Podle toho ty fotečky vypadají. Holky, děkuju a těším se na další focení v únoru!!!!

 

Hotové fotky

 

 


.

Pohled do zákulisí

Když Romana líčila, měla jsem chvíli času ulovit i pár fotek ze zákulisí :) Když najedete myší na obrázek, objeví se vám po stranách šipky a budete si moct prohlídnout víc fotek.

 

2 Comments

  1. […] jsem týden předtím fotila Sabiny kamarádku Míšu (o focení s ní si můžete přečíst v tomhle článku). Sabina už věděla, co může čekat a přišla vybavená jako profesionálka. Dokonce si s […]

    Reply
  2. […] S Míšou jsem fotila už začátkem roku módní portrét. Byla moc milá a skvěle se s ní spolupracovalo, takže jsem byla nadšená, když si se mnou domluvila focení s přítelem. Za těch několik měsíců od doby, co jsme se neviděly, stihla změnit barvu vlasů, takže jí to slušelo snad ještě víc, než během minulého focení. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top