Módní portrét se Sabinou

Se Sabčou jsme se na focení domlouvaly hrozně dlouho a už jsem skoro ani nevěřila, že to vyjde. Ale nakonec se nám povedlo najít vhodný termín a jsem za to moc ráda, protože focení bylo moc příjemné a opravdu jsem si ho užila.

 

Shodou okolností jsem týden předtím fotila Sabiny kamarádku Míšu (o focení s ní si můžete přečíst v tomhle článku). Sabina už věděla, co může čekat a přišla vybavená jako profesionálka. Dokonce si s Míšou navzájem půjčily pár kousků oblečení, aby měly podobné fotky :) Kožešinovou vestičku, co má Sabča na třetí fotce, už jste mohli vidět i u Míši.

 

Během focení jsem opět spolupracovala s milou a moc šikovnou vizážistkou Romčou. Určitě se podívejte na její stránky na facebooku!

 

A teď už se nemůžu dočkat, až Sabču zase uvidím v únoru, kdy jí budu fotit i s přítelem.

 

A co o focení říká Sabča?

[quote]
Tak takhle slečna je úžasná….hned jakmila jsem ji viděla,byla jsem z ni nadšená,hýřila samým optimismem… nejdřív se o me postarala slečna vizážistka, mimochodem šikovnej človíček, a pak foceni… Jaruška byla opravdu úžasná, pro fotku by snad i prošla zdi, aby byla podle jejích představ, lezla po zemi jako had, a to mě vždy tak rozesmálo…až z toho nakonec vznikly skvělé fotky. Jsem nadšená a doufám, že se v brzké době domluvíme na dalším focení.[/quote]

 

Hotové fotky

 

 

 

.

Pohled do zákulisí

Povedlo se mi ukořistit pár fotek !ze zákulisí”, když Romča líčila Sabinu a také mě konečně napadlo vyfotit, jak vlastně vypadá studio, ve kterém poslední dobou vznikají všechny fotky.

(Když najedete myší na obrázky, objeví se vám po stranách kurzory a budete si moct listovat mezi jednotlivými obrázky.)

 

1 Comment

  1. […] fotky dalšího úžasného páru, který jsem fotila: Sabču a Julu. Sabču už znáte z focení módního portrétu, které probíhalo začátkem roku. Tentokrát na focení vzala i svého přítele a byli jedním […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top