Módní portrét s Maruškou

Tohle focení bylo trochu adrenalinový zážitek, tedy hlavně chvíle před samotným focením. Posledních několik návštěv studia trochu zlobil zámek od dveří a muselo se třeba pět minut různě točit klíčem, aby všechno správně zapadlo a zámek se odemkl. Tentokrát ale dveře vyhlásily generální stávku a mým snahám vzdorovaly dobrých 40 minut.

 

Už jsem se pomalu začínala připravovat na nejhorší – že budeme muset focení přesunout, ale naštěstí mě přijela zachránit kamarádka fotografka. Párkrát klíčem v zámku zatočila a dveře povolily! Asi nemusím říkat, že mi spadl kámen ze srdce.

 

 

O líčení se opět postarala Petra Vomelová, která obětavě líčila na schodech před ateliérem. Polní podmínky nejspíš svědčí její kreativitě, protože se jí to povedlo snad nejvíc za celou dobu naší spolupráce! :)

 

Když jsme se konečně dostaly do ateliéru a Maruška si stoupla před foťák, nemohla jsem věřit vlastním očím! Tahle slečna, že se nikdy předtím nefotila?  Bez přehánění by strčila do kapsy hodně “profi” modelek, se kterými jsem už spolupracovala v minulosti! Musela jsem Marušku chválit tak často, že už jsem si pak říkala, že mi to ani nemůže věřit, že to myslím vážně. Ale ona byla prostě dokonalá!

 

 

A co na focení říká Maruška?

[quote]
Protože trpím velice specifickou ženskou vlastností, kterou je zvědavost, poté, když mi Jaruška napsala, zda bych neměla zájem o pár foteček, tak tato vlastnost překonala všechny ostatní mé vlastnosti, jako je případný stud, či tréma, nebo obavy, zda když jsem ještě nikdy nefotila se dokáži správně usmívat a pózovat, bylo mou odpovědí jasné ANO. Jaruška na mne již při našem podání ruky působila velice příjemným a uvolněným dojmem, když jsme se pak dali do focení, zážitek to byl úžasný, nejen, že jsem se nestyděla, ale ještě k tomu jsem poměrně rychle pochopila jak stát a natáčet se. Byl to pro mne obrovský zážitek, plný krásných a pozitivních zážitků.
Jarušku doporučuji všem, zejména těm, kteří si chtějí udělat památku, či jsou prostě jen zvědaví, jaké to je se nechat vyfotit. Moc Ti děkuji za krásný a opravdu nezapomenutelný zážitek. Doufám a věřím, že spolu ještě někdy alespoň pár fotek nafotíme, protože mi bude ctí.
[/quote]

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top