Focení pro butik Mamma Mia

O focení

Nemůžu uvěřit tomu, že tohle focení proběhlo už v září a já jsem se dostala teprve teď k tomu, abych o něm napsala. Fotily jsme nádherné šaty z butiku Mamma Mia. Moc se mi na nich líbí, že jsou originální a je mnohem menší šance, že potkáte někoho na chlup stejně oblečeného, než když někam vyrazíte od hlavy k patě z  H&M nebo Zary.

 

Rozhodla jsem se fotit v prostorách bývalé papírny. Miluju kombinaci krásného oblečení a upravených modelek s omšelými, neudržovanými budovami. Ten kontrast dodává příjemně tajemnou atmosféru a zdůrazňuje křehkost focené slečny i eleganci šatů.

 

Poprvé jsem navštívila papírnu poté, co se do ní přestěhoval můj oblíbený Bizzar Bazaar, a bylo mi hned jasné, že tam jednoho dne budu muset fotit. Prostory působí industriálně (což mám moc ráda) a díky velkým oknům po celém obvodu dovnitř proniká nádherné světlo. Bylo tam tolik úžasných zákoutí, že bych tam mohla fotit třeba čtyřikrát v řadě a pořád bych nevyčerpala všechny možnosti.

 

Hotové fotky

 

 

 

 

 

 

Pohled do zákulisí

Na fotkách dole se můžete podívat na několik backstsage fotek.

(Když kurzorem myši najedete nad fotku, objeví se vám posuvníky, díky kterým budete moct listovat mezi jednotlivými obrázky.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top