Focení šperků pro Veneo.cz

Před necelým měsícem jsem fotila šperky z klenotnictví Veneo. Nabízí nádherné zlaté a stříbrné šperky, které jsou zdobené duhovými opál nejrůznějších barev. Části opálů mění barvu podle toho, jak na ně dopadá světlo, což vytváří moc hezký, skoro až nadpřirozený efekt.

 

 

Původně jsem měla naplánováno, že modelka bude při focení držet černou, egyptskou kočku. Ale bohužel se mi ji nepodařilo včas sehnat. Ale rozhodně to plánuji pro nějaké další focení.

 

Jako modelku jsem si vybrala Martinu, se kterou jsem už na začátku ledna fotila fototesty. Chtěla jsem sní fotit hned ze dvou důvodů: věděla jsem, že umí výborně elegantně pózovat. A navíc má skvělé vlasy, které fotkám dodaly ten správný jedinečný vzhled.

 

Chtěla jsem, aby fotky měly tajemnou, trochu temnější atmosféru. Z toho důvodu jsme fotily na černém pozadí. Martina na sobě měla jen jednoduché černé oblečení, které neodvádí pozornost od samotných šperků.

 

 

Co na fotky a na šperky říkáte? Osobně jsem měla problém odolat, abych si je všechny nekoupila :)

 

1 Comment

  1. […] styl fotek se víc líbí vám? Tento nebo když je světlo o něco tvrdší jako třeba na fotkách šperků, které jsem fotila na začátku […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top