Co si obléct na focení XII.

Také už se nemůžete dočkat toho, až se zima vzdá své nadvlády a KONEČNĚ přijde jaro? Stromy se začnou zelenat, bude možné popíjet kávu na venkovních terasách a budeme moct fotit i v krásných venkovních lokalitách? Včera jsem se dozvěděla velice “povzbuzující” informaci o tom, že loni touhle dobou už bylo dvacet stupňů nad nulou.

 

Víte, co si myslím? Že když to takhle zima protahuje, určitě jejího příkladu bude následovat i léto a budeme se moct koupat až do konce října :)

 

Skvělým modelem na focení by mohla být například květovaná áčková sukně jako na obrázku dole. Schválně jsem vybrala světlou optimistickou barevnou paletu, protože to podle mě k jaru prostě patří.

Proč bych na focení zvolila právě tenhle model?

Má to hned čtyři důvody:

1. Áčkový střih sukně skvěle padne každému typu postavy. Může přidat křivky nebo naopak zahalit větší boky.

 

2. Tílko se širokými ramínky dělá mnohem hezčí tvar ramen než špagetová ramínka. Pod silnějšími ramínky také nekoukají ramínka od podprsenky.

 

3. Boty na vysokém podpatku jsou základ jakéhokoli modelu pro focení :) Prodlužují nohu a zlepšují držení těla. Kdo by to nechtěl?

 

4. Perličky jsou nadčasový doplněk. Nevyjdou z módy a díky nim ani vaše fotky!

 

Co na model říkáte? Přijde některá z vás v něčem podobném na focení?

 

.

2 Comments

  1. Eithné
    March 19, 2013

    Jestli mě paměť neklame, tak loni bylo v březnu dvacet stupňů a napučely stromy a v dubnu bylo pod nulou a květy zmrzly. Tak asi není zas až tolik o co stát :)

    Reply
    1. Pelleron
      March 19, 2013

      Tak to radši počkám :) Každý rok mám v březnu představu, že už přece musí být jaro a pak se hrozně divím, když se nic podobného nekoná :)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top