Co si obléct na focení XI.

Nemůžu uvěřit tomu, že od posledního článku s tipy, co si obléknout na focení, uběhly skoro čtyři měsíce! Přitom je to jeden z mých nejoblíbenějších tipů článků.

 

Tentokrát jsem se zaměřila na jeden z těch nejžhavějších trendů této sezony: inspiraci gotickou subkulturou a jejími oblíbenými cvočky a černou barvou, která je v naprostém kontrastu s cukrovým létem v pastelových odstínech a záplavou květin všech barev a tvarů.

 

Pojďme se podívat na jednotlivé kousky modelu, ve kterém bych některou z vás moc ráda nafotila!

 

 

#1 – Malé černé

Slyšíte to ze všech stran a já se taky přidám: malé černé jsou jedním ze základních (a tím pádem i nejuniverzálnějších) kousků vašeho šatníku. Můžete si k nim vzít nadčasové šperky a lodičky na podpatku a máte elegantní model na večírek nebo ples.

 

Když k němu naopak nakombinujete něco ležérního, jako jsem to například udělala já, můžete šaty vytáhnout i na běžné denní nošení.

 

#2 – Psaníčko se cvočky

Protože je černé a se cvočky a protože psaníčka jsou kůl :) A navíc se mi líbí, že modelu dodává trochu elegance a ženskosti v kontrastu s mohutnými botami a pánsky vyhlížející košilí.

 

#3 – Flanelová košile a ladící rtěnka

Abych modelu dodala uvolněný vzhled, přidala jsem flanelovou košili, kterou si můžete buď volně hodit přes ramena, uvázat ji kolem ramen nebo si ji obléknout a uvázat na uzel. K tomu ještě ledabyle vyhrnout rukávy a postavit límeček a ležérnost je na světě.

 

Rtěnka ve tmavším odstínu, který je podobný barvě košile, outfit sjednotí a dodá mu trochu drsnosti. Dovedete si k němu představit nějakou světle růžovou/tělovou rtěnku? Já tedy rozhodně ne!

 

#4 – Úúúúžasné boty

Tyhle boty jsou tak úžasné, že jim odpustím i to, že nemají podpatek i přesto, že boty na podpatku na focení vždycky tak prosazuju.

 

Na běžné nošení se nejspíš jedná o boty naprosto nepoužitelné (hmmm, že bych to otestovala?), ale na focení jsou jako stvořené! Na vysokém klínu, který vám rozhodně nedovolí stát se svěšenými rameny. A představte si, jak dlouhé budou vypadat vaše nohy!

 

Jak se vám tenhle model líbí? Vzaly byste si ho na sebe (nejen) na focení?

Máte nějaké tipy, co bych měla nakombinovat příště? Pište do komentářů!

 

 

Uložit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top