Co si obléct na focení XIII.

V dnešním článku ze seriálu “Co si obléct na focení” jsem si pro vás připravila novinku. Když s klientkami probírám, co by si s sebou měly sbalit, vždycky jim radím, ať se už dopředu pokouší přemýšlet nad tím, jaké kousky oblečení půjdou dobře zkombinovat. Předejdou tím tomu, že by si na focení sice mohly přinést hodně různého oblečení, ale nic by k sobě pořádně neladilo a nakonec jsme neměly v čem fotit.

 

Výhodou toho, že o jednotlivých modelech budete přemýšlet už v předstihu, je i to, že si toho s sebou na focení nebudete muset balit tolik. Některé univerzální kusy oblečení budete moct využít v různých modelech a i přes opakování každá fotka bude vypadat jinak.

 

Pro demonstraci “chytrého balení” jsem vybrala mátově zelené šaty bez rukávů. Zaujala mě na nich hlavně áčková sukně, která sluší v podszatě každému typu postavy, a klasicky jarní barva. Korzetový střih vrchní část hezky zvýrazní pas a dodá postavě ženskou siluetu.

 

Trochu problematické by mohlo být to, že šaty nemají žádná ramínka ani rukávy, což nemusí být moc lichotivé pro ramena Ale není to nic, co by sáčko nebo lehký svetřík nezachránil.

 

Která z variant se vám víc líbí? Sedla by vám spíš rockerka nebo elegantní dáma?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top