Módní portrét se Zuzanou

1293

Stále tu básním o tom, jak úžasné ženy mi chodí na focení. A stále je to pravda! Focení se Zuzanou bylo přesně takové. Dostala ho jako vánoční dárek od své dcery a bylo vidět, že si to přišla opravdu užít.

Moc moc děkuji za nádhernou recenzi:

Tak jsem si myslela, že mě má báječná dcera objednala na focení a teď když jsem viděla fotografie…. tak zjišťuji, že Jaruška je kouzelnice :-O
Jestli se chcete cítit a být opečovávaná jako princezna, tak doporučuji strávit kouzelné odpoledne u fotografky Jarky, která dokáže poradit jak vypadat pohádkově. Nesmím zapomenout na vizážistku -Martinu Kottovou, spolu s Jaruškou tvoří profesionální tým. Jaruško děkuji za nezapomenutelný zážitek a nádherné fotografie, které budu jednou ukazovat vnoučatům :-)

Přesně vystihla všechny důvody, proč módní portrét fotím. Miluji ženám ukazovat, jak jsou krásné a že jejich “nedokonalosti” ve skutečnosti nejsou nic, za co by se měly stydět, ale naopak jsou tím, co je dělá jedinečné. No řekněte, nebyla by to nuda, kdybychom všechny vypadaly jako třicetiletá Angelina Jolie?

Myslím si, že všichni bychom měli existovat na fotkách pro své blízké. Taky pro vás mají takový význam staré fotografie vašich babiček z dob, kdy se chodilo k fotografovi jako na sváteční událost a jednou do roka se sešla celá rodina a vytvořil se portrét na památku?

Neříkám, že na focení musíte přijít ke mně, ale nemyslíte, že vaše děti a vnoučata by měli mít památku na někoho, kdo je vychoval a předal jim neocenitelné zkušenosti do života?

Za vizáž děkuji Martině Kottové.

A užívejte si sluníčko. Už úplně cítím, jak jaro klepe na dveře!

1164

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top