Rodinné fotky pro Evu

Rodinné fotky pro Evu jsem fotila v Plzni, kde jsem před více jak šesti lety šla nerozhodně na živnostenský úřad oznámit, že ze mě bude fotografka. Tehdy by mě ani nenapadlo, že se mi splní můj sen a budu se moct živit svým koníčkem. Vždycky, když se do Plzně vrátím, padá na mě nostalgie a říkám si, jak se některé věci v mém životě změnily úplně od základů a jiné naopak i teď zůstaly stejné.

Aby článek nebyl jen mým nezáživným vzpomínáním, dovolila bych si zdůraznit, jakou skvělou barevnou paletu oblečení Eva na focení opět vybrala. Protože jsme fotily s jemným, měkkým světlem a ve světlém prostředí, vybrala dva světlé neutrální odstíny – bílou a světle šedou. A k tomu přidala jednu výraznější barvu – růžovou. Tato kombinace vytváří skvělou harmonii, aniž by působila nudně.

Pokud se také chystáte na focení rodinných fotek, zkuste zapojit podobnou strategii. Podívejte se na následujících několik návrhů, jaké barvy vybrat.

První varianta se hodí pro ty, kterým sednou spíše teplejší odstíny oblečení. Druhá varianta s puntíky může být skvělá pro někoho, kdo by měl zájem o to, aby fotky vypadaly více hravě a rozpustile. A třetí možnost je právě ta, kterou zvolila Eva. Jak vypadá na fotkách se můžete přesvědčit níže.

Rodinné fotky Praha

Rodinné fotky Praha

Rodinné fotky Praha

Rodinné fotky Praha

Rodinné fotky Praha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top