Portrétní fotografie jako dárek k Vánocům

Chtěli byste Vašim blízkým nadělit fotografie jako dárek k Vánocům? Připravila jsem pro Vás krásné dárkové poukazy v ručně dělaných krabičkách s dlouhou platností, aby se focení určitě stihlo, i kdyby přišly další vládní zákazy. A měli jste jistotu, že obdarovaní se skutečně budou moct těšit z krásných fotek.

Můžete darovat focení módního portrétu, což je jedinečný zážitek, při kterém nafotíme takové fotky, že na nich obdarovaná dáma bude vypadat jako celebrita z módního časopisu. Můžete si vybrat, jestli ji před focením bude líčit a česat zkušená vizážistka. Součástí focení je konzultace oblečení a pomoc s výběrem modelů před focením tak, aby oblečení co nejlépe sedlo a podtrhlo všechny přednosti.

fotografie jako dárek k vánocům

Nebo byste raději darovaly vzpomínky a chtěli byste připravit poukaz na rodinné focení nebo focení v páru? Čas běží stále dopředu, ale můžeme ho spolu zmrazit alespoň na fotkách. Miminka vyrostou a z dětí se stanou dospělí dřív, než se nadějeme.

fotografie jako dárek k vánocům

Napište mi a domluvíme všechny podrobnosti, abyste fotografie jako dárek k Vánocům mohli darovat Vašim blízkým.

Dárkový poukaz můžu poslat buď přes email, nebo poštou. V tom případě vám přijde v krásné, ručně dělané krabičce a vy tak už ani nebudete mít práci s jeho balením. Vzhledem k současné nepředvídatelné situaci je platnost poukazu nastavena na jeden rok tak, aby se focení určitě stihlo.

dárkový poukaz na focení

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top