Jak vypadají šedivé vlasy na fotkách?

Jak vypadají šedivé vlasy na fotkách? Přesně s takovou otázkou přišla na focení módního portrétu Karolína. A za sebe mohu zodpovědně prohlásit, že vypadají božsky! Karolína, podobně jako mnozí z nás, přes covidové lockdowny nemohla chodit ke kadeřnici, aby jí barvila vlasy. A díky tomu zjistila, že se jí šedivé vlasy vlastně líbí. Od svého okolí ale na rozhodnutí přestat se barvit nedostávala příliš pozitivních reakcí. A proto se rozhodla přijít ke mně do ateliéru a zjistit, jak vlasy vypadají na fotkách.

Karolína chtěla vypadat co nejvíc přirozeně. Proto ji vizážistka Jana Petrová nalíčila jen velice jemně. Pokud půjdete na focení a budete se nechávat líčit, počítejte s tím, že fotomake-up musí být o dost výraznější, aby byl na fotce vidět. Takže to, co by na vás při běžném nošení bylo třeba už moc, na fotce bude vypadat, jako byste na sobě skoro žádné líčení neměla.

Jako tradičně jsme při focení prostřídaly několik různých modelů. A mě vždycky moc baví sledovat, jak se spolu s oblečením, různou úpravou vlasů a různým svícením klientky proměňují. Jaký vzhled je váš nejoblíbenější? A co myslíte – jak vypadají šedivé vlasy na fotkách?

Chtěli byste podobné fotky? Budu moc ráda, když mi napíšete a domluvíme se na focení.

Jak vypadají šedivé vlasy na fotkách?

Mám si barvit vlasy na focení?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top