12/12: Srpen

V duchu svých novoročních předsevzetí vám přináším osmý autoportrét tohoto roku.

 

Tento měsíc autoportrét vznikl tak nějak náhodou. Původně jsem měla v hlavě něco úplně jiného, ale pak jsem začala retušovat fotku z módního focení s Katkou (o kterém tu určitě brzy napíšu, protože fotky se moc povedly a Katka na nich vypadá úžasně!) a všimla jsem si, že kromě jejího portrétu jsem na fotce zachycená i já. A toho se prostě musí využít :)

 

Jak jsem na fotce rozmazaná a obklopená blesky, připadám si tam trochu jako mimozemšťan. A všimli jste si, že mám novou barvu na vlasy? :D

 

 

 

Srpen byl skvělý měsíc. Kromě krásného počasí, které nestále svádělo k lenivému vysedávání na balkoně, jsem začala pracovat na několika velice zajímavých projektech. Už se nemůžu dočkat, až vám o nich budu moct říct víc podrobností!

 

Naivně jsem rozečetla knížku od Simmela a následovalo podobné fiasko, jako když jsem se o něco podobného pokoušela v březnu. Dostala jsem se sotva za půlku, když mě knihovna začala bombardovat maily o tom, ať knížku koukám vrátit a zaplatit závratnou pokutu ve výši pěti korun.

 

Jak se teď mám sakra dozvědět, co Thomas Lieven plánuje udělat s tím majitelem zbrojovky? (Jak ho znám, udělá mu nějakou dobrou večeři :) )

 

 

Na závěr bych se s vámi ráda podělila o jeden hezký citát, který jsem nedávno někde zaslechla a uvízl mi v hlavě:

 

 

[quote style=”1″]Nečekejte, až přejde bouře, naučte se tančit v dešti.[/quote]

 

Doufám, že váš srpen byl stejně hezký jako ten můj. Byli jste někde na dovolené? Pokud se v září náhodou přižene nějaká ta bouřka, co takhle se naučit tančit tango?

 

.

 

Ostatní měsíce

LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenec

Uložit

2 Comments

  1. […] Leden – Únor – Březen – Duben – Květen – Červen – Červenec – Srpen […]

    Reply
  2. […] – Únor – Březen – Duben – Květen – Červen – Červenec – Srpen – […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top