12/12: Listopad

V duchu svých novoročních předsevzetí vám přináším jedenáctý autoportrét tohoto roku.

 

A musím říct, že už nápady na něco originálního nepřichází tak snadno jako na začátku roku. Někdy na přelomu léta a podzimu jsem si zahrávala s myšlenkou, že si focení prodloužím i na příští rok, ale nevím nevím. Už teď mám pocit, že tak trochu kopíruju portrét z února.

 

Původní nápad byl úplně jiný. Měla jsem koupené zajímavé nalepovací řasy a chtěla nafotit něco ve stylu beauty fotek. Ale postupně se nápad posouval ke stále tvrdšímu světlu, až jsem řasy vzdala a nechala se unášet tím, v co se focení pomalu měnilo. Během focení mi byla zima, takže to skončilo takové zamrznuté :)

 

Ale musím přiznat, že se mi fotka nijak extra nelíbí. Takže pokud v prosinci zbyde trocha času, pokusím se vyfotit dva autoportréty, abych to nějak vykompenzovala.

 

,

Ostatní měsíce

LedenÚnorBřezenDubenKvětenČervenČervenecSrpenZáříŘíjen

 

 

Co jsem se naučila v listopadu

Že nechat si vyměnit pneumatiky může být docela kovbojka. A že při tom můžete provolat víc času než při rušení tarifů u telefonních operátorů.

 

Že když zatlušete hřebík šikmo dolů, ten kalendář na něm prostě viset nebude.

 

Že když si na chvíli odložíte v bankomatu platební kartu a odejdete nakupovat, nejen, že si nic nekoupíte, ale přijdete i o tu kartu. Ale na světě jsou i takoví lidé, kteří když najdou cizí kartu, nepokusí se z ní vybrat, co půjde, ale radši ji nechají zablokovat, aby se o to nemohl pokusit někdo další. Což může otřást vaším skeptickým pohledem na lidi.

 

Že je jedno, jak brzo se před odchodem začnete připravovat. Stejně vám vždycky pět minut bude chybět.

 

Že když si podruhé za sebou koupíte o číslo menší boty, je s vámi něco vážně v nepořádku.

 

Že profíci mají nakoupené všechny vánoční dárky už v listopadu. Ale vy se prý nemáte stresovat tím, že nemáte ani mlhavou představu, co komu koupit. Na všechno budete mít čas v půlce prosince (hahaha).

 

 

 

A jaký byl váš listopad? Naučili jste se také něco zajímavého?

 

PS: Pokud se budete nudit za dlouhých pochurných večerů (před Vánoci je prý nejmíň světla v celém roce), koukněte na Ruby Sparks a Safety Not Guaranteed!

 

 

Uložit

3 Comments

  1. LuCí Nováková
    December 5, 2012

    Jste velmi inspirativní, vždycky se při čtení pousměji a říkám si, tak tady se přesně vidím. :)) Navíc vás obdivuji i jako fotografku. Sama ráda fotím a svoje fotky bych chtěla dotáhnout taky na takovou úroveň, jako jsou Vaše. :))

    Reply
    1. Pelleron
      December 6, 2012

      Lucko, moc děkuju za krásný komentář. Jsem ráda, že vás blog baví a přeju, ať se daří focení!

      Reply
  2. […] Leden – Únor – Březen – Duben – Květen – Červen – Červenec – Srpen – Září – Říjen – Listopad […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top