Módní portrét s Anetou

Víte, co na focení opravdu miluju? Když se mi podaří slečnu, kterou zrovna fotím, přesvědčit, že focení je zábava a vlastně jen taková hra. Podobně to bylo s Anetou, kterou jsem fotila nedávno. Bylo to její první focení s profesionálním fotografem, navíc ještě ve studiu, které umí působit dost nepříjemně (kdo by se cítil hned od začátku jako doma, když všude jsou jen bílé zdi a ještě jste obklíčeni podivnými světly).

 

Ze začátku byla trochu nervózní, ale postupně, jak si na celou situaci zvykla, začala sama vymýšlet různé pózy a krásné výrazy a skončily jsme s tolika hezkými fotkami, že Anet nezávidím, že si z nich musí vybírat :)

 

Na focení přišla skvěle připravená – měla s sebou spoustu různých šatů a doplňků, takže jsme měly z čeho vybírat, když jsme sestavovaly outfit. Navíc byla zrovna učesaná od kadeřníka, který jí udělal nádherný účes, jenž dá všem fotkám upravený vzhled a ozvláštní je.

 

Moc jsem si focení s Anet užila. Nejen proto, že byla úžasně fotogenická, ale hlavně je to moc milá slečna, se kterou bylo focení jako povídání s kamarádkou. A začalo ji to tak bavit, že si mě “objednala” i na jaro na nějaké hezké fotky v přírodě. Už se nemůžu dočkat, protože jsi, Anet, byla jedním slovem skvělá!

 


 

 

Pohled do zákulisí

A nesmí chybět pár foteček ze zákulisí. Mám tolik fotek, na kterých se Aneta přirozeně, z radosti směje. Ani jsem nevěděla, kterou vybrat :)

 

1 Comment

  1. […]  by Pelleron  0 /* */ Už jsem tu psala o tom, jak jsem fotila módní portrét s Anetou. V ten samý den jsem měla možnost i její kamarádku […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top